Nëse udhëtoni Me avion do të kaloni disa orë ulur dhe vështirë se do të jeni në gjendje të lëvizni. Prandaj, është mirë që të vishni rroba të rehatshme, si dhe një xhaketë apo shall në rast se është e ftohtë. Të gjitha informacionet i keni në: «Zgjedhja e mjetit të transportit për të udhëtuar: Cila është më e sigurta?".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Zgjedhja e mjetit të transportit për të udhëtuar: Cila është më e sigurta?".