Nëse planifikoni të bëni një udhëtim me biçikletë, mos harroni të sillni veshje teknike, si dhe një mushama në rast se bie shi. Gjithashtu, duhet të keni një GPS ose një hartë të zonës që do të vizitoni. Të gjitha informacionet i keni në: «Zgjedhja e mjetit të transportit për të udhëtuar: Cila është më e sigurta?".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Zgjedhja e mjetit të transportit për të udhëtuar: Cila është më e sigurta?".