Çdo 30 shtator, gjatë festimeve për nder të San Jerónimo, vallja e Inditas interpretohet në Masaya, Nikaragua. Origjina e saj është autoktone dhe koreografia e saj imiton detyra të përditshme. Kërcehet në çifte. Të gjitha informacionet i keni në: «Vallëzimet tipike të Nikaragua".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Vallëzimet tipike të Nikaragua".