Ndër vallet e ndryshme tipike që ekzistojnë në Panama ne gjejmë daulle e vogël. Ajo ka ndikime si nga Spanjollët dhe nga ish skllevërit Afrikanë dhe është praktikuar që nga shekulli i XNUMX-të. Në secilin rajon ata kërcejnë në një mënyrë të ndryshme. Të gjitha informacionet i keni në: «Vallëzimet tipike të Panamasë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Vallëzimet tipike të Panamasë".