Ravioli, emri me të cilin njihen në Argjentinë, në fakt janë një pjatë origjinale nga Italia. Në të famshmin «raviola të Dielën ”, Argjentinasit kanë prirjen të takojnë dhe të hanë këtë pjatë, e cila zakonisht ngjyhet në tuco. Commonshtë e zakonshme të shtoni djathë të integruar në krye. Të gjitha informacionet i keni në: «Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".