Poutines janë patate të skuqura të mbuluara me djathë të shkrirë dhe lëng mishi. Isshtë një pjatë me origjinë nga provinca Kanadeze e Quebec. Të gjitha informacionet i keni në: «Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".