Qimnon është një erëz që shton një aromë të shkëlqyer në çdo pjatë në të cilën përdoret. Isshtë shumë i njohur në kuzhinën e Amerikës Qendrore, së bashku me erëza të tjera të tilla si rigoni dhe fleta e dafinës. Të gjitha informacionet i keni në: «Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".