Kuzhina Tex-Mex ose gastronomia është një grup i zakoneve të kuzhinës ku kuzhinat meksikane dhe amerikane bashkohen, prandaj dhe emri i saj. Emri i referohet zonës kufitare midis Meksikës dhe Shteteve të Bashkuara, konkretisht shtetit të Teksasit. Të gjitha informacionet i keni në: «Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".