Ceviche ose cebiche është një pjatë shumë përfaqësuese e kuzhinës peruanase, por aktualisht konsumohet në të gjithë Amerikën Latine, veçanërisht në vendet bregdetare të Oqeanit Paqësor. Siç mund ta shihni në këtë imazh, limoni dhe limoni acid janë përbërës që nuk mund të mungojnë në një ceviche të mirë. Të gjitha informacionet i keni në: «Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".