Candmbëlsirat Guava janë shumë tradicionale në Brazil, si dhe në vendet e tjera të Amerikës Latine si Kolumbia. Guava është një frut i konsumuar gjerësisht në Amerikën Latine, së bashku me papaja, mango dhe fruta të tjera tropikale. Të gjitha informacionet i keni në: «Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Ushqime dhe përbërës tipikë të vendeve të Amerikës".