Kohët e fundit ju kemi treguar për kënaqësinë dhe aventurën e bërjes tuaj udhëtoni me makinë, një nga përvojat më të kënaqshme që mund të përjetoni. Ulur pas timonit dhe duke udhëtuar me gjithë lirinë e kohës rrugët që sytë tuaj kanë tërhequr.

Udhëtim me makinë

Por moment! Para se të hidheni në makinë duhet të jeni të kujdesshëm dhe të merrni parasysh që udhëtimi mund të bëhet i thartë nëse harroni të bëni një "Kontroll paraprak" të makinës, domethënë… përgatiteni atë për udhëtim.

Këtu janë disa këshilla për të udhëtuar me makinë:

  • Para së gjithash, përcaktoni rrugën, kohën dhe distancën.
  • Merrni makinën tuaj në punëtori për një kontroll paraprak nëse do të jetë një udhëtim i gjatë.
  • Bazuar në itinerarin dhe distancën, mos harroni të keni buxhetin për benzinë ​​përveç se mbani një shishe vaj dhe një shishe benzinë.
  • Keni informacionin bazë për banesat tuaja dhe vendet ku do të ndaleni, numrat e telefonit dhe adresat.
  • Ushqimi: karburantit është për makinën, por çfarë lidhje me karburantin për ju?
  • Muzika: është thjesht të gjallërosh atmosferën brenda.

Më në fund, jo më shumë sesa të të kujtoj hartën rrugore! E shihni përsëri hartën! Dhe së shpejti, për të shijuar me kujdes, mos harroni se është më mirë vonë se kurrë ...

Ky artikull është ndarë 18 herë. Kemi kaluar shumë orë duke mbledhur këtë informacion. Nëse ju ka pëlqyer, ndajeni, ju lutem: