Possibleshtë e mundur të kaloni nëpër Amerikën Latine me makinë. Sidoqoftë, sa herë që ndryshoni shtetin, midis dokumenteve të tjera do t'ju kërkohet patenta e shoferit, dokumentacioni i makinës dhe leja e drejtimit. Të gjitha informacionet i keni në: «Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".