Në Amerikën Latine mund të gjejmë disa marrëveshje të lëvizjes falas që përfitojnë nga qytetarët e vendeve anëtare. Njëra prej tyre është ajo e Komunitetit të Kombeve Andeane (CAN), e cila nënshkruhet nga Bolivia, Kolumbia, Ekuadori dhe Peruja. Të gjitha informacionet i keni në: «Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".