Nëse vini nga një vend ku ethet e verdha janë endemike, duhet të vaksinoheni kundër kësaj sëmundje përpara se të hyni në vende si Guatemala, El Salvador ose Nikaragua. Po kështu, për vendet e tjera të tilla si Peruja, është e këshillueshme që ta mbani atë të azhurnuar. Të gjitha informacionet i keni në: «Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".