Uruguai është një nga shtetet që themeloi Mercosur, një aleancë e vendeve të ndryshme të Amerikës së Jugut. Qytetarët e territoreve anëtare mund të udhëtojnë nëpër këtë zonë pa pasur nevojë të mbajnë pasaportë, vetëm me dokumentin e tyre të identitetit. Të gjitha informacionet i keni në: «Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".