Nëse dëshironi të udhëtoni nëpër Amerikën Latine me qenin tuaj, duhet të keni parasysh se në secilin vend ka kërkesa specifike. Si rregull i përgjithshëm, kafsha jonë duhet të vaksinohet kundër tërbimit dhe të ketë një çertifikatë të shëndetit të mirë. Të gjitha informacionet i keni në: «Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Udhëtimi në Amerikën Latine: kërkesat dhe vaksinat e nevojshme".