Nëse jeni në Jordan dhe ata ju ftojnë të pini kafe, duhet të pranoni, pasi për ta është një shfaqje mikpritjeje. Nëse nuk doni të pini më shumë, do të duhet të lëvizni kupën nga njëra anë në tjetrën. Në këtë mënyrë, nikoqiri nuk do t'ju shërbejë më përsëri. Të gjitha informacionet i keni në: «Traditat e botës: zakonet kulturore dhe shoqërore".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Traditat e botës: zakonet kulturore dhe shoqërore".