Në tetor, zhvillohet festivali më i rëndësishëm në Gjermani: Oktoberfest. Në këtë, produkti më i konsumuar është birra. Festivali më i rëndësishëm është Mynihu, i cili ndiqet nga miliona vizitorë. Të gjitha informacionet i keni në: «Traditat e botës: zakonet kulturore dhe shoqërore".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Traditat e botës: zakonet kulturore dhe shoqërore".