Beduinët janë burra arabë që jetojnë në shkretëtirë. Këto kanë një veshje të veçantë që i mbron ata nga dielli dhe nxehtësia. Veshja kryesore është një tunikë e gjatë e bardhë pambuku. Të gjitha informacionet i keni në: «Zakonet dhe traditat egjiptiane".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Zakonet dhe traditat egjiptiane".