Aguas Frescas janë pije joalkoolike të bëra vetë nga frutat, lulet, drithërat, etj. dhe sheqerin. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".