Tequila është pija alkoolike më përfaqësuese në Meksikë ndërkombëtarisht. Customshtë zakon të merret me kripë dhe një pykë limoni. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".