Puthjet e kokosit janë një e ëmbël shumë tipike në Meksikë dhe të lehta për tu bërë. Përbërësit e tij janë: kokosit i integruar, ekstrakti i vaniljes dhe qumështi i kondensuar. E gjithë kjo piqet dhe shërbehet e ftohtë me kanellë ose kakao të spërkatur. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".