Isshtë pule e gatuar me hudhër dhe qepë dhe e mbuluar me salcë pipián, e cila është bërë nga farat e kungullit dhe djegësit e gjelbër, gjë që i jep asaj ngjyrën jeshile që mund të shihet në imazh. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".