El Pozol i bardhë Isshtë bërë me këmbë, brinjë, kamorro dhe kokë derri. Kësaj i shtohen përbërës të tjerë, të tillë si qepa, hudhra dhe misri i njomë i pastruar dhe i shpëlarë. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".