Takot përbëhen nga një tortilë misri e mbështjellë ose gruri (edhe pse e hapur në skajet, e cila i diferencon nga fajitas dhe Burritos) dhe se mund të përmbajë disa përbërës, të cilët ndryshojnë sipas rajonit ku gatuhen: mish (mish pule, viçi ...) dhe gjithmonë kanë një lloj salce. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".