Ashtu si karamelet alfeñique, mollët e karamelizuara ose të përhumbura janë një karamele tipike Halloween dhe Dita e të Vdekurve. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".