Kjo ëmbëlsirë përbëhet nga kikirikë të papërpunuar me guaskë të përfshirë, të cilat janë të përziera me sheqer, ujë dhe ngjyrosje të kuqe të ushqimit dhe të ziera në nxehtësi mesatare. Si rezultat, merret një përzierje e thatë e ngjashme me karamelin, në të cilën përhapen kikirikët e tërë. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".