Kjo pjatë quhet huaraches sepse forma e zgjatur dhe ovale e tortilës së misrit të kujton sandalet që mbajnë këtë emër dhe shpesh vishen nga vendasit. Kjo tortilla është më e trashë se tortillat e zakonshme që përdoren për të përgatitur tacos, fajitas ose Burritos. Ajo është e mbuluar me përbërës të tillë si mishi, fasulet, djathi, marule, etj. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".