Fajitas përbëhet nga një tortilla misri ose mielli i mbështjellë që mbushet me mish të pjekur në skarë dhe gjithashtu perime të pjekura si qepë, spec djegës, etj. Fajitas ndryshojnë nga Burritos në atë, megjithëse janë mbështjellë, skajet nuk mbyllen. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".