El Djathi Panela Isshtë një lloj shumë i zakonshëm i djathit të freskët në Meksikë. Softshtë i butë në prekje, me ngjyrë të bardhë dhe shumë i brishtë, ashtu si djathi feta i gastronomia greke. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".