Ceviche, në fakt, është një pjatë e konsumuar në një shkallë të gjerë në të gjithë Amerikën Latine. Përgatitet me peshk të bardhë (hake, korvinë, taban ...) dhe gjithashtu mund të shtohen fruta deti, si dhe përbërës të tjerë plotësues, të tillë si qepë, karota, spec djegës të kuq, etj. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".