Empanadat ndryshojnë në varësi të rajonit në të cilin përgatiten dhe mund të hahen si pjata kryesore, si aperitiv apo edhe si ëmbëlsirë, siç ndodh në Meksikën veriore. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".