L Burritos Ata janë një pjatë që të huajt shpesh e ngatërrojnë me fajitas ose tacos, sepse ato gjithashtu përbëhen nga një tortilla gruri ose miell misri i mbushur me përbërës të ndryshëm. Sidoqoftë, burritot janë të mbushura me fasule të skuqura, të cilave nganjëherë u shtohet oriz dhe pak salcë. Ndonjëherë madje shtohen mish dhe perime, zakonisht spec djegës. Tortilja, ndryshe nga fajitas dhe tacos, është e mbyllur në një skaj. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".