Banderillas janë një meze shumë e njohur në Meksikë që përbëhet nga një suxhuk të pjekur dhe të skuqur, në mënyrë që të jenë krokante. Zakonisht shoqërohen me salcë të nxehtë. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".