Nachos shpesh hahen si aperitiv dhe tani janë të famshëm në të gjithë botën. Këto janë tortilla të vogla, në formë trekëndëshi, të skuqura, në mënyrë që të jenë të forta dhe të freskëta. Ato shërbehen të mbuluara me djathë të shkrirë të bollshëm dhe përbërës të tjerë, ndër të cilët zakonisht nuk mungojnë specat shumë pikantë jalapeno. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".