Salca Guacamole Isshtë një nga salcat më të njohura në Evropë kuzhina meksikane. Përgatitet nga avokadot e përzier me qepë, djegës jeshil, domate, limon, gjethe koriandër dhe kripë. E gjithë kjo shtypet derisa rezultati të jetë një masë e njëtrajtshme. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".