Djathi Oaxaca, djathi femër ose, thjesht, quesillo është një djath tipik meksikan që zakonisht shitet në formën e një topi. Isshtë një djathë ideal për t’u shkrirë dhe, në fakt, është ai që përdoret për të bërë kesadillat e famshme. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".