Cmbëlsira meksikane mund të blihen në vende specifike të quajtura ëmbëlsira ose në tezgat e rrugëve. Isshtë një rrotull bukë që pritet në gjysmë dhe mbushet me një larmi përbërësish, salcash dhe salcë. Të gjitha informacionet i keni në: «Enët tipike të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Enët tipike të Meksikës".