Supa me gaforre është një nga pjatat karakteristike të rajonit izolues të Kolumbisë. Ndër përbërësit e ndryshëm që nevojiten, ne gjejmë qumështin e yukas, yam dhe kokosit. Të gjitha informacionet i keni në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".