Mojarra është një peshk me ujë të kripur që është i zakonshëm të gatuhet në disa zona të Kolumbisë si Orinoquía. Një mënyrë për ta përgatitur është skuqja e saj e aromatizuar me lëng limoni, kripë dhe piper. Të gjitha informacionet i keni në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".