Në ishujt San Andrés dhe Providencia, në Kolumbi, është tipike për tu bërë petka për të shoqëruar disa gatime dhe pjata më të hollësishme. Shtë një recetë e lehtë që edhe fëmijët mund ta përgatisin. Të gjitha informacionet i keni në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".