Tabaka paisa është një nga pjatat më të fuqishme të gastronomisë kolumbiane, pasi që përbëhet nga copa të shumta mishi, si dhe fasule, oriz dhe gjethe delli të ëmbla. Të gjitha informacionet i keni në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".