Në Kolumbi, peshku aborrajado bëhet me mojarra, një peshk me ujë të kripur. Peshku është i veshur me një brumë vezësh dhe mielli, dhe skuqet deri në ngjyrë kafe të artë. Ju i keni të gjitha informacionet në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".