Hapi i parë në gatimin e picadillo criollo është të njomni mishin në ujë të kripur për dy orë dhe më pas ta lani. Më vonë duhet ta gatuani për rreth një orë dhe ta prisni. Ju i keni të gjitha informacionet në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".