Edhe pse për shumë njerëz boa mund të konsiderohet një përbërës ekzotik, në rajonin Amazon të Kolumbisë përgatitja e tij është e zakonshme. Zakonisht hahet i skuqur me qepë, hudhër, domate, koriandër, patate dhe yucca. Ju i keni të gjitha informacionet në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".