Ajiaco është një supë që bëhet kryesisht në zonën e Bogotas, në Kolumbi. Për ta bërë atë, të gjithë përbërësit duhet të zihen dhe të kaliten me kripë dhe piper. Ka tre lloje të ndryshme patatesh. Ju i keni të gjitha informacionet në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".