Gjëja e parë që duhet të bëni për të gatuar merakun e pulës është të bëni një grirë me disa perime të tilla si qepë, qepë dhe domate jeshile. Kjo do t'i japë gjellës një aromë të veçantë. Të gjitha informacionet i keni në: «Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Pjatat tipike të Kolumbisë sipas rajoneve".