Barramundi është një peshk që mund të kapet në brigjet e Queensland, në Australi. Emri i tij është me origjinë vendase dhe do të thotë "peshk lumi me luspa të mëdha". Shtë e zakonshme ta gjesh atë në menunë e restoranteve Australiane. Të gjitha informacionet i keni në: «Ushqim tipik australian".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Ushqim tipik australian".