Shkretëtira Kalahari, në Afrikën jugperëndimore, është një nga më të zgjedhurat nga adhuruesit e kafshëve për të vëzhguar faunën e egër, e cila përbëhet nga gjirafat, luanët dhe meerkat, ndër speciet e tjera. Të gjitha informacionet i keni në: «Imazhe mbresëlënëse të 15 shkretëtirave më të mëdha në botë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Imazhe mbresëlënëse të 15 shkretëtirave më të mëdha në botë".