Në varësi të zonës së Azisë në të cilën planifikoni të udhëtoni, disa vaksina ose të tjera janë të detyrueshme dhe të rekomanduara. Në rastin e Azisë Juglindore, këshillohet të vaksinoheni kundër etheve tifoide. Të gjitha informacionet i keni në: «Kërkesat për të udhëtuar në Azi: vaksinat, këshillat dhe dokumentacioni".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Kërkesat për të udhëtuar në Azi: vaksinat, këshillat dhe dokumentacioni".